Luni - Vineri: 09:00 AM - 6:00 PM

Echipa Fresno Clinic

Stomatologia nu mai este ca in anii 90. Promovam stomatologia fara durere.

Ionela

Asistenta Dr. Octavian Dumitriu

Adelina

Asistenta Dr. Madalina Casapu

Alina

Asistenta Dr. Marius Felea

Madalina

Manager

Nicoleta

Receptionera

Stomatologie fara durere!

Testimoniale

Ne propunem sa ridicam nivelul tratamentelor stomatologice la cel mai inalte standarde.

Adina Anghel
Read More
Un loc cald si primitor, unde baiatul meu David si-a invins frica de dentist si de ace. Minunea asta s-a intamplat cu ajutorul domnisoarei doctor Prodan Georgiana, care a avut incredere in el si l-a ajutat foarte mult. Multumim domnisoara doctor!!!!! Multumim si domnisoarei asistente Cristina! RECOMAND cu toata increderea!!!!
George Fotografescu Manolache
Read More
Am beneficiat de o extractie si de un implant la Fresno si aveam emotii datorita experientelor stomatologice anterioare, in alte clinici. Nu am simtit absolut nicio durere. Ma asteptam ca dupa intervenție sa apara dureri, dar acestea nu au aparut. Recomand cu drag profesionalismul si experienta Fresno Clinic!
Cristian Grig
Read More
Servicii de super calitate ! Doresc sa multumesc in mod special domnișoarei doctor Prodan Georgiana si asistentei Cristiana Ivanov pentru profesionalismul de care dau dovada.
George Tds
George Tds
Read More
Toată stima si respectul meu pentru domnul doctor Octavian. Am căutat ceva timp un doctor stomatolog care sa îmi ofere încredere,dumneavoastră mi-ați câștigat-o. Iar operația una foarte reușită

Tratamente in RATE

Crezi ca nu mai exista nici o solutie pentru a avea din nou o dantura frumoasa? Cu siguranta nu ai venit la FRESNO CLINIC – clinica de implantologie. Vino si vom descoperi impreuna solutii la care probabil nu s-a gandit nimeni inaintea noastra.

Dovada o reprezinta cazuistica bogata din portofoliul nostru, experienta de aproape 10 ani in CHIRURGIA PE IMPLANTURI.

FRESNO CLINIC Tulcea

Castiga noul Hyundai i30