Luni - Vineri: 09:00 AM - 6:00 PM

Testimoniale

La FRESNO CLINIC, pacientii au mereu siguranta ca facem totul cu maxim de transparenta.

George Fotografescu Manolache

5/5

Am beneficiat de o extractie si de un implant la Fresno si aveam emotii datorita experientelor stomatologice anterioare, in alte clinici. Nu am simtit absolut nicio durere. Ma asteptam ca dupa intervenție sa apara dureri, dar acestea nu au aparut. Recomand cu drag profesionalismul si experienta Fresno Clinic!

Adela Georgiana

5/5

Recomand cu drag! O clinică de 5 stele! Mulțumesc in mod special doamnei Doctor Georgiana Prodan pentru tot!!!

Bianca Ivan

5/5

Recomand cu incredere Fresno Clinic ! Domnul doctor este calm si raspunde la orice intrebare, iar raportul calitate-pret este foarte bun!

Mirescu Cristina

5/5

In aceasta clinica găsești profesioniști adevărați, procedurile nu sunt dureroase si mergi de drag la ei. Eu merg cu toată încrederea în această clinica de cand i am descoperit si copii mei il adoră pe domnul doctor Dumitru. Recomand din tot sufletul pentru toți membrii familiei. Multumim si tot respectul pentru întreaga echipă!

Cristian Grig

5/5

Servicii de super calitate ! Doresc sa multumesc in mod special domnișoarei doctor Prodan Georgiana si asistentei Cristiana Ivanov pentru profesionalismul de care dau dovada.

George Tds

5/5
Toată stima si respectul meu pentru domnul doctor Octavian.
Am căutat ceva timp un doctor stomatolog care sa îmi ofere încredere,dumneavoastră mi-ați câștigat-o.
Iar operația una foarte reușită

Hyldaco Mary

5/5
Noi suntem speciali si zâmbim mereu asa ca multumim ca ne faceti sa zambim sanatos! O clinică in care vii cu drag si pleci cu zâmbetul pe buze !

Mironica Maxim

5/5
Am fost încântați ce am găsit în această Clinică, căldură la personalul de aici! Soțul meu a făcut o intervenție destul de grea și nu s-a plâns măcar o dată de durere! ….Aveti multe
FELICITĂRI din partea noastră! Așteptăm următoare intervenție!

Marinela Ciciric

5/5

Recomand cu drag sunt foarte multumita si multumesc Domnului Doctor ptr rabdarea care a avuto eu sunt o fire mai fricoasa de scoaterea maselelor.

Adina Anghel

5/5
Un loc cald si primitor, unde baiatul meu David si-a invins frica de dentist si de ace. Minunea asta s-a intamplat cu ajutorul domnisoarei doctor Prodan Georgiana, care a avut incredere in el si l-a ajutat foarte mult.
Multumim domnisoara doctor!!!!! Multumim si domnisoarei asistente Cristina!
RECOMAND cu toata increderea!!!!

Teodora Chirila

5/5
Profesionalism, seriozitate, răbdare, oameni calzi , ambianţă placută , abia aştept sa revin!

Epifanie Stefanescu

5/5
Doctori f.bine pregatiti care au rabdare si iti explică pas cu pas ceea ce îți fac. Raport foarte bun calitate-pret. Recoman cu căldură!

Simona G. Gaidargi

5/5
Recomand cu mare drag! Un doctor dedicat meseriei,un om extraordinar! Este singurul medic in care am incredere deplina! Multumesc din tot sufletul!

Gabriela Bejan

5/5
Fain doctorul Octavian. Ma asteptam ca dupa 2 extrageri sa doară rau ..după. Dar chiar de loc!! Deja v-am recomandat la 2 persoane care au de gând să vină la voi!! bravo
FRESNO CLINIC Tulcea

Castiga noul Hyundai i30